Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Το ...γιαλαντζί αντάρτικο!

Γράφει ο Δημήτρης Καπέλλας
Ευκαιρία δοθείσης λοιπόν και αφού αντάρτες δεν μπορεί να υπάρξουν λόγω απόλυτης σύμπλευσης της Ιδεολογίας τους (Δεξιοί του ΠΑΣΟΚ) με τις Κυβερνητικές νεοφιλελεύθερες επιλογές βρήκαν την αφορμή λοιπόν ...αφού πρώτα ψήφισαν το μνημόνιο με όλες τις επικαιροποιήσεις του, όλα τα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα τις περικοπές μισθών - συντάξεων τις αλλεπάλληλες καταργήσεις εργασιακών δικαιωμάτων το ξεπούλημα της Δημ. Περιουσίας όλα τα φορομπηχτικά μέτρα, τις απολύσεις όπως επίσης επέλεξαν και την "ένοχη σιωπή" για την βάρβαρη και ασύμμετρη βια των ΜΑΤ ενάντιων χιλιάδων αθώων διαδηλωτών της πλατείας Συντάγματος" ....διαριγνύουν  τώρα τα ιμάτια τους (χωρίς να μπαίνω στη λογική σωστού η λάθους) για την απελευθέρωση των αδειών ΤΑΞΙ προκειμένου να στήσουν ενα γιαλαντζί αντάρτικο!!

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Λοβέρδος: «Προσέξτε… θα φύγουμε»!!

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΕΛΛΑ
Ο υπουργός Υγείας σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη «Realnews», παρομοιάζει τα κυβερνητικά στελέχη με «ανθρώπους στον λάκκο με τα λιοντάρια», όπου τα κόμματα της αντιπολίτευσης κάθονται από πάνω και κάνουν συστάσεις, και συνεχίζοντας μας λέει πως...
«Δεν μπορώ να ανεχτώ ως εθνική στάση ή ως λογική πολιτική συμπεριφορά να είμαστε π.χ. δέκα άνθρωποι στο λάκκο με τα λιοντάρια και να είναι πάνω από το λάκκο-δηλαδή, όχι μέσα, αλλά γύρω γύρω από αυτόν-διάφοροι άλλοι πολιτικοί από τον δικό μας χώρο, από τη μείζονα αντιπολίτευση κατά κύριο λόγο, από την Αριστερά κατά κυριότατο λόγο, και με σηκωμένο δάχτυλο να μας λένε πως να παλέψουμε με τα λιοντάρια, και ότι αυτοί, αν ήταν μέσα, θα τα κατάφερναν καλύτερα».
Επειδή κύριε Λοβέρδο τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας είναι πρώτα απ όλα!! βαθιά πολιτικά αρα και οι λύσεις πρέπει να είναι Πολιτικές και όχι τεχνοκρατικές, ....μπορείτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ να φύγετε!!!, και σεις και όλο το νεοφιλελεύθερο συνονθύλευμα που εισχώρησε στο Κίνημα εδώ και πολλά χρόνια!!...

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Η κ. Μερεντίτη είναι ό,τι πιο δεξιό στο τοπικό ΠΑΣΟΚ

Ο Δημήτρης Καπέλας, Συνδικαλιστής και Γραμματέας της οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Γόμφων, εξηγεί τους λόγους της συμμετοχής του στην εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της Βουλευτού κ Μερεντίτη στην εφ.  ΕΠΟΧΗ.
"Είχα ενημερωθεί ότι θα γίνει αυτή η κίνηση και αποφάσισα να συμμετάσχω και ως πολίτης και ως υπεύθυνος του μπλοκ "Βαθύ Πράσινο", καθώς αφορούσε βασικά την κ. Μερεντίτη, η οποία παίρνει τις πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες και δεξιές θέσεις. Είναι αυτή που έχει εξαπολύσει εκστρατεία κατά του δημόσιου, είναι υπέρ της πώλησης της ΔΕΗ και των άλλων Δημόσιων οργανισμών. Ακούσαμε ότι το προηγούμενο διάστημα είχε επιφυλάξεις για το Μεσοπρόθεσμο, μέγα ψέμα!!..οι ενστάσεις της είχαν να κάνουν με τους αργούς ρυθμούς που αυτό εφαρμόζεται όπως των αποκρατικοποιήσεων κ.α.. Κριτική  δηλαδή από τα Δεξιά. Δυστυχώς (και δεν είναι η μόνη) Είναι ό,τι πιο δεξιό και συντηρητικό στο τοπικό ΠΑΣΟΚ.Η διαμαρτυρία μας ήταν ειρηνική. Αν είχα την παραμικρή ένδειξη ότι θα υπήρχε βία δεν θα συμμετείχα.
Η επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ νομίζω πως είναι απλά μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τα σημερινά Βαρβάρα και αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Επεισοδιακή συνεδρίαση της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ

Με την αποβολή του Γραμματέα της νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Σωτήρη Τσουκαρέλη, από την αίθουσα, ξεκίνησε απόψε «κεκλεισμένων των θυρών» σε ΜΜΕ, η συνεδρίαση της Ν.Ε. Τρικάλων του κόμματος.
Η παρουσία στην αίθουσα του υπό παραίτηση κ. Τσουκαρέλη και τα όσα είχε καταγγείλει ώρες νωρίτερα σε τοπικά και Εθνικά ΜΜΕ για την βουλευτή Σούλα Μερεντίτη, για το πελατειακό σύστημα εκλογής των τοπικών βουλευτών και για τον Γραμματέα της Ν.Ε. Τρικάλων Αχιλλέα Μανούρα, εξόργισαν κάποια μέλη της Ν.Ε. και συγκεκριμένα δύο πολιτευτές του ΠαΣοΚ που ζήτησαν την απομάκρυνσή του από την αίθουσα…
«Έθεσες εαυτόν εκτός κόμματος», του είπε ένας εκ των πολιτευτών, με τον κ. Τσουκαρέλη να απαντά «τώρα πήρες χαμπάρι εσύ ότι παραιτήθηκα;». «Με έδιωξαν από το …μαγαζάκι τους», δήλωνε λίγο αργότερα στο trikalanews.gr ο κ. Τσουκαρέλης…
Θιγόμενος από την συμπεριφορά αυτή, αποχώρησε από την αίθουσα και ο Γραμματέας νεολαίας του Δήμου Τρικκαίων Νώντας Πολύζος, με τα μέλη της Ν.Ε. παρουσία του Γραμματέα Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ Κώστα Πανταζή, να ακούνε …«εξάψαλμο» από τον Γραμματέα της Δημοτικής Οργάνωσης Δημήτρη Καπέλλα.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Καλά, εκεί στην Ιπποκράτους έχετε χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα;;

Έλεος κ. Γραμματέα !!
Οι άνθρωποι στ αλήθεια δεν έχουν καταλάβει ακόμη τίποτα!!...  έχουν κόψει 5 μισθούς, τους έχουν πηδήξει στους φόρους, τους έχουν ρίξει το ξύλο της αρκούδας, τους έχουν ψεκάσει με εκατομμύρια χημικά και τώρα ..τους ζητούν και να πληρώσουν;;;..