Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Στηρίζουμε τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ !!


Η Ελλάδα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση της μεταπολεμικής της ιστορίας! Οι όποιες αποφάσεις μας σήμερα θα καθορίσουν τις τύχες της πατρίδας και του λαού μας για πάρα πολλά χρόνια!
Σ΄ αυτήν την ιστορική συγκυρία θεωρούμε χρέος μας να τοποθετηθούμε 'όπως το χουμε κάνει με συνέπεια και καθαρότητα σε όλες τις μάχες που δώσαμε μέσα από τα συνδικάτα αλλά και στο κίνημα στην ιστορική του διαδρομή.
Ήμασταν παρόντες μέσα από την προοδευτική παράταξη στην μεγάλη ειρηνική κοινωνική επανάσταση του 1981 όταν ο λαός έβαλε στο τιμόνι το ΠΑ.ΣΟ.Κ με αίτημα την ΑΛΛΑΓΗ των δομών της κοινωνίας για δημοκρατία , κοινωνική δικαιοσύνη , εθνική αξιοπρέπεια
Ανήκουμε και εμείς σε εκείνο το ποτάμι που στις 18 Οκτώβρη ανέτρεψε τον ρου της ιστορίας και έθεσε τις προϋποθέσεις για μια χώρα δημοκρατική και ελεύθερη, ανεξάρτητη και μια δημοκρατία συμμετοχική και ζωντανή! Και συνεχίσαμε να δίνουμε τις μάχες μέσα στο κίνημα μαζί με όλο τον λαό για την εδραίωση και το βάθεμα αυτών των αλλαγών!
Είδαμε όμως δυστυχώς τον πολιτικό μας φορέα να μετεξελίσσεται, να μεταλλάσσεται σε ένα φιλελεύθερο μόρφωμα που αυτοσκοπό είχε πλέον την εξουσία, την συντήρηση και την διαχείριση της! Είδαμε το ΠΑΣΟΚ να απομακρύνεται από τα κοινωνικά στρώματα που το ανέδειξαν και το στήριξαν και να δένεται ολοένα και περισσότερο με τα επιχειρηματικά, μιντιακά και άλλα συμφέροντα! Οι εξελίξεις μέσα στο ΠΑΣΟΚ από το 1996 και μετά ήταν κατακλυσμιαίες!
Για μας δεν αποτελεί έκπληξη πως έφτασε σήμερα ως εδώ, στην πλήρη κατάρρευση του πολιτικού συστήματος και του βασικού πυλώνα του που για χρόνια ήταν το ΠΑΣΟΚ!
Εδώ και δυόμιση χρόνια σε αγαστή συνεργασία με τους πάλαι ποτέ ταξικούς τους αντιπάλους έχουν αποδυθεί σε μια βάρβαρη επίθεση στα λαϊκά εισοδήματα και τις λαϊκές κατακτήσεις υπηρετώντας πιστά τα σχέδια των τραπεζιτών και των πατρόνων τους.

Ο λαός μας φυσικά και δεν θα ακολουθήσει τους δυο συνεταίρους στον κατήφορο που οδηγούν την χώρα και την κοινωνία!
Το νέο αριστερό ρεύμα που δημιουργήθηκε, με μπροστάρη τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, ανέτρεψε τα σχέδια των Βρυξελλών για μια χώρα προτεκτοράτο με μεροκάματα Νίγηρα στην καρδιά της Ευρώπης! Και τώρα την ώρα της αναμέτρησης θα γίνει ποτάμι και θα τα καταστρέψει εντελώς!
Την 17 η Ιούνη μια νέα αριστερή κυβέρνηση θα πρέπει υπάρχει στην χώρα υπηρετώντας τις ίδιες αξίες τα ίδια ιδανικά τις ίδιες αρχές που και μείς υπηρετούμε με συνέπεια και αταλάντευτα χρόνια τώρα!
Φίλοι και φίλες ο λαός μας θα πρέπει να μετατρέψει την 17η Ιούνη σε εφιάλτη για όσους προσπάθησαν να τον κοροϊδέψουν να τον χειραγωγήσουν και να τον εκμεταλλευτούν την τελευταία τριετία! Ο λαός μας θα μετατρέψει την 17η Ιούνη σε μια γιορτή για τον εργάτη τον εργαζόμενο την κοινωνία!
Από αυτή την γιορτή δεν ήταν δυνατόν να λείψουμε κι εμείς!
Στηρίζουμε το νέο ρεύμα της Αριστεράς που γεννήθηκε μέσα από τα συντρίμμια των παλιών κομμάτων!
Στηρίζουμε τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ! Για την Ελλάδα και τα παιδιά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου